Informatie

Onze grote passie, zijn artikelen uit diverse periodes van de 19e en 20e eeuw. Elke periode heeft immers zijn charme en elk artikel ook zijn eigen verhaal, een stukje geschiedenis. Het zijn gebruiksvoorwerpen en decoratieve artikelen die de mensen uit die tijd tot hun beschikking hadden en wat is er nu mooier... dan dat dit bewaard blijft voor nieuwe generaties!
Wij zijn voortdurend op speurtocht naar deze unieke, aparte en mooie artikelen die niet nieuw zijn maar juist zo bijzonder! Van elk artikel is er doorgaans namelijk maar n exemplaar! Zo niet, dan wordt dit duidelijk bij het artikel vermeld. Eventuele gebruikssporen worden zo duidelijk mogelijk bij het artikel omschreven.

Wij hebben geen stenen winkel, maar bij uitzondering zijn sommige artikelen (ivm formaat) natuurlijk bij ons op te halen.

Zoekt u iets speciaals of heeft u vragen? Laat het ons weten via het Contactformulier of e-mail (links onderaan de pagina).
(Wij reageren niet op biedingen of aanvragen voor korting via de mail)

Wij wensen u veel kijkplezier op onze website en hopen u als klant van dienst te mogen zijn!

van DITTUM & DATTUM
Bergen op Zoom
Tel.: 06 145 184 31 op werkdagen tussen 12.00-17.00 uurBestellen
Tip!: Houdt een meetlint bij de hand, zodat u precies kunt zien hoe groot het artikel is dat u wilt bestellen!
Let op, alle artikelen worden aangeboden zonder het gebruikte decoratiemateriaal.

 • Uw bestelling wordt via PostNL Pakketpost verzonden. De verzendkosten zijn 6,95 binnen Nederland ongeacht het aantal artikelen tot een max. gewicht van 10 kg.
  Wij verzenden niet via brievenbuspost, zodat uw bestelling altijd te volgen is via Track & Trace! Sommige artikelen (waaronder enkele lampen) worden niet verzonden en kunnen, op afspraak, worden opgehaald. Dit staat dan bij het artikel vermeld.

 • Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging met een overzicht van uw bestelling en onze betalingsgegevens. Vermeldt a.u.b. altijd uw ordernummer in de overschrijving! Betalingen dienen binnen 7 dagen te zijn voldaan.

 • Wij leveren uitsluitend binnen de EU. De verzendkosten naar landen buiten Nederland zijn dan duurder!

 • U kunt uw bestelling binnen 24 uur, na plaatsing, kosteloos annuleren. Na deze 24 uur bent u betalingsplichtig.

 • Uw bestelling wordt, n ontvangst van uw betaling, z.s.m. naar u verzonden via PostNL (doorgaans binnen 1 2 werkdagen).

 • Hiervan ontvangt u altijd een verzendbericht met de barcode van het pakket.

 • Wij besteden de grootst mogelijke zorg en aandacht aan het degelijk verpakken van uw bestelling. Verwacht geen luxe verpakkingsmateriaal, want wij houden van hergebruik dus verpakken zoveel mogelijk in gebruikte materialen.

 • Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen, diefstal of vermissing tijdens de verzending.

 • Overige informatie kunt u lezen in onze voorwaarden

bergen op zoom

info@vandittumendattum.nl