Informatie

Onze grote passie zijn artikelen uit diverse periodes van de 19e en 20e eeuw. Elke periode heeft immers zijn charme en elk artikel ook zijn eigen verhaal, een stukje geschiedenis. Het zijn gebruiksvoorwerpen en decoratieve artikelen die de mensen uit die tijd tot hun beschikking hadden en wat is er nu mooier... dan dat dit bewaard blijft voor nieuwe generaties!
Wij zijn voortdurend op speurtocht naar deze unieke, aparte en mooie artikelen die niet nieuw zijn maar juist zo bijzonder! Van elk artikel is er doorgaans maar één exemplaar! Zo niet, dan wordt dit duidelijk bij het artikel vermeld. Eventuele gebruikssporen worden zo duidelijk mogelijk bij het artikel omschreven.

Wij hebben geen stenen winkel, maar bij uitzondering zijn sommige artikelen, i.v.m. formaat of breekbaarheid, natuurlijk bij ons op te halen.

Wij reageren niet op biedingen of aanvragen voor korting via de mail.


Wij wensen je veel terug in de tijd plezier in onze webwinkel!

Hans & Leontine Aerts
van DITTUM & DATTUM
Bergen op Zoom
Email: info@vandittumendattum.nl
Tel.: 06 163 77 400 op werkdagen tussen 12.00-17.00 uur

Bestellen
Tip!: Houdt een meetlint bij de hand, zodat je precies kunt zien hoe groot het artikel is dat je wilt bestellen!
Let op, alle artikelen worden aangeboden zonder het gebruikte decoratiemateriaal.

 • Jouw bestelling wordt via PostNL Pakketpost verzonden. De verzendkosten zijn € 6,95 binnen Nederland ongeacht het aantal artikelen tot een max. gewicht van 10 kg.
  Wij verzenden niet via brievenbuspost, zodat jouw bestelling altijd te volgen is via Track & Trace! Sommige artikelen (waaronder enkele lampen) worden niet verzonden en kunnen, op afspraak, worden opgehaald. Dit staat dan bij het artikel vermeld.

 • Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van ons een bevestiging met een overzicht van jouw bestelling en onze betalingsgegevens. Vermeldt a.u.b. altijd jouw ordernummer in de overschrijving! Betalingen dienen binnen 7 dagen te zijn voldaan.

 • Wij leveren uitsluitend binnen de EU. De verzendkosten naar landen buiten Nederland zijn dan duurder!

 • Je kunt jouw bestelling binnen 24 uur, na plaatsing, kosteloos annuleren. Na deze 24 uur ben je betalingsplichtig.

 • Jouw bestelling wordt, ná ontvangst van jouw betaling, z.s.m. naar jw verzonden via PostNL (doorgaans binnen 1 á 2 werkdagen).

 • Hiervan ontvang je altijd een verzendbericht met de barcode van het pakket.

 • Wij besteden de grootst mogelijke zorg en aandacht aan het degelijk verpakken van jouw bestelling. Verwacht geen luxe verpakkingsmateriaal, want wij houden van hergebruik dus verpakken zoveel mogelijk in gebruikte materialen.

 • Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen, diefstal of vermissing tijdens de verzending.

 • Overige informatie is te lezen in onze voorwaarden

bergen op zoom

info@vandittumendattum.nl